Webb-tv

WEBB-TV

 

FROG Media hjälper dig med produktion och distribution av onlinevideo eller direktsänd webb-tv.
Det kan vara förproducerat material som du vill sända men vi gör även direktsändningar. Vi kan webbsända på flera plattformar.

Vad kan man sända?
Vi webbsänder presskonferenser, talkshows, företagsevent, konferens, webbinarium, föreläsningar och utbildningar. Vi kan också ha distansmedverkan.
Vi sänder även sportevenemang allt från enklare med endast en kamera till webbsändningar med flera kameror, grafik, tid och repriser.

Vi hjälper dig med all teknik och dessutom hjälper vi dig att publicera material i rätt kanaler för att få större spridning med ditt budskap. Du ordnar evenemang, vi filmar och sänder.

Vi är väldigt mobila och kan sätta upp en ministudio väldigt snabbt.

Varje uppdrag är i sig unikt för det finns den del faktorer att ta hänsyn till, som till exempel antal kameror, ljud, vilken plattform man vill använda sig av, typ av uppkoppling, om sändningen ska vara inomhus eller  utomhus, antal fotografer med mera. Det som är avgörande är vilken sändningsutrustning som vi behöver ta med oss. I bland räcker det med en enklare uppsättning. Därför anpassar vi varje sändning utifrån dessa faktorer och dina önskemål.

Vår senaste livesändning

Jönköping Spartans - Ekeby Greys

Division 1 amerikansk fotboll. Matchen spelades 3 juni i Jönköping.

Vill du träffa oss?
RING 036-302010

Eller fyll i och skicka formuläret för att boka tid med oss. Vi kommer gärna och besöker er!