Välj en sida

Tjänster

Livesändning

Vi hjälper dig med produktion och distribution av online-video eller direktsänd webb-tv.

Livesändning och streaming

Vi hjälper dig med produktion och distribution av online-video eller direktsänd webb-tv. Det kan vara förproducerat material som du vill sända men vi gör även direktsändningar. Vi kan webbsända på flera plattformar samtidigt.

Vi livesänder presskonferenser, talkshows, företagsevent, konferenser, webinar, föreläsningar, utbildningar och sport. Vi kan också ha distansmedverkan.
Vi hjälper dig med all teknik och dessutom hjälper vi dig att publicera material i rätt kanaler för att få större spridning med ditt budskap. Du ordnar evenemang, vi filmar och sänder.
Vi är väldigt mobila och kan sätta upp en ministudio väldigt snabbt.

Varje uppdrag är i sig unikt för det finns den del faktorer att ta hänsyn till, som till exempel antal kameror, ljud, vilken plattform man vill använda sig av, typ av uppkoppling, om sändningen ska vara inomhus eller  utomhus, antal fotografer med mera. Det som är avgörande är vilken sändningsutrustning som vi behöver ta med oss. I bland räcker det med en enklare uppsättning. Därför anpassar vi varje sändning utifrån dessa faktorer och dina önskemål.