Webb-tv

WEBB-TV

 

Att sända live är otroligt kostnadseffektivt och vi hjälper dig med produktion och distribution av onlinevideo eller direktsänd webb-tv.
Det kan vara förproducerat material som du vill sända men vi gör även direktsändningar. Vi kan webbsända på flera plattformar.
Det finns många fördelar med webb-tv till exempel att kunder eller medarbetare kan ta del av material och information även om de inte är på plats.

Vad kan man sända?
Vi webbsänder presskonferenser, talkshows, företagsevent, konferens, webbinarium, föreläsningar och utbildningar.
Vi sänder även sportevenemang allt från enklare med endast en kamera till webbsändningar med flera kameror, grafik, tid och repriser.

Vi hjälper dig med all teknik och dessutom hjälper vi dig att publicera material i rätt kanaler för att få större spridning med ditt budskap. Du ordnar evenemang, vi filmar och sänder.

Vi är väldigt mobila och kan sätta upp en ministudio väldigt snabbt.

Varje uppdrag är i sig unikt för det finns den del faktorer att ta hänsyn till, som till exempel antal kameror, ljud, vilken plattform man vill använda sig av, typ av uppkoppling, om sändningen ska vara inomhus eller  utomhus, antal fotografer med mera. Därför anpassar vi varje sändning utifrån dessa faktorer och dina önskemål.

 

Några av de uppdrag som vi haft:

Husqvarna FF
Jönköpings IK
Wetterbygdens basket
Mariebo IK
Hallby Handboll

Huskvarna AIK – brottning. Vättercupen GP.
Debatt kommunpolitiker Jönköping

Vill du veta mer? Hör av dig så snackar vi vidare.

13 + 14 =