CONTENT MARKETING

 

Det talas allt mer om content marketing och om att det kommer att ersätta mer traditionella marknadsföringsmetoder. Men vad är då content marketing och hur kan du och ditt företag ha nytta av det?

Content betyder ju innehåll och det är precis vad det handlar om, att marknadsföra sitt företag och varumärke genom att publicera bra och värdefullt innehåll som konsumenterna verkligen vill ha. Och det kan man göra på olika sätt och i olika kanaler.
Med värdefullt innehåll kan du skapa intresse och ge en positiv bild av ditt företag och i slutändan öka försäljningen.

Lämna över din webbpublicering till oss. Vi kan på olika sätt hjälpa dig och ditt företag med content marketing, allt från att lägga upp en strategi till att skapa redaktionellt material. Det kan till exempel handla om ett inlägg i företagsbloggen, en klipp på Youtube, ett  nyhetsbrev eller ett inlägg på Twitter eller Facebook.

FROG Media hjälper dig med content marketing, med innehållsformat som text, foto, ljud eller rörlig bild och vi distribuerar det till dina olika kanaler.
Content marketing fungerar för alla typer av företag. Du kanske inte tror det men det finns alltid något att berätta. Och det hjälper vi dig med.

6 + 6 =